Muovitynnyrit.

Muovipakkaukset teollisuuden tarpeisiinEuropak on luotettu, suomalainen, ympäristövastuullinen toimija, joka tarjoaa muovitynnyrit 30 – 220 litran kokoluokissa.

Yli 40 vuotta olemme toimittaneet tyytyväisille asiakkaillemme erilaisia muovipakkauksia ja teknisiä puhallusmuovituotteita. Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia muovitynnyreitä moniin eri teollisuuden käyttötarkoituksiin mm. elintarvike-, öljy- ja kemianteollisuuden tarpeisiin.

Kysy lisää muovitynnyreistä

Kaikki muovitynnyrit on testattu ja vastuullisesti valmistettu

Muovitynnyreitämme voi käyttää elintarviketeollisuuden tuotteiden ja vaarallisten aineiden pakkaamiseen ja kuljetukseen, sillä tuotteille on myönnetty elintarvikepakkausten vaatimustenmukaisuustodistukset sekä kansainväliset, VAK-tarkastuslaitoksen hyväksymät, laajat UN-luvat. Vaarallisia aineita ovat mm. erilaiset syövyttävät aineet, palavat nesteet sekä orgaaniset peroksidit.

Pystymme tarjoamaan uusia tynnyriratkaisuja, joita muualta Suomesta ei saa. Tällaisia voivat olla esimerkiksi 220 litran L-ring-tynnyri tai erikokoiset avokansitynnyrit, joiden erikoisuutena on irrotettava, vanteella lukittava yläosa. Jokainen tynnyri on testattu ja laatua kontrolloidaan olemassa olevien säännösten mukaisesti. Tynnyreiden valmistus täyttää kaikki viranomaisvaatimukset.

Myös muovipakkausten valmistuksessa voidaan huomioida ekologisuus

Laadukkaat muovitynnyritMuovitynnyrit ovat käytössä monilla eri teollisuuden aloilla, esimerkiksi kemian, teknokemian, kaivos- sekä öljyteollisuuden pakkauksina. Pitkäaikaisen kokemuksemme pohjalta voimme kokonaisvaltaisesti suunnitella, konsultoida sekä löytää oikean valmistustekniikan. Tämä mahdollistaa myös ekologisesti parhaan lopputuloksen tinkimättä tuoteturvallisuudesta.

Vastuullinen käyttäytyminen merkitsee tarkoituksenmukaista ja oikeanlaista muovipakkauksen valintaa, jossa huomioidaan lainsäädännön ympäristövaatimukset ja samalla tehokkaasti vähennetään muovijätteen määrää. Luontoon muovi- tai muu roska ei kuulu. Muovituotteet ovat tärkeitä, mutta niiden käytössä on hyödynnettävä kiertotalouden ratkaisuja ja kierrätystä on tehostettava.

Europakin kaikki muovitynnyrit on valmistettu kierrätettävästä HD-polyeteenistä. Tuotantoomme lisätään kierrätysmuovin käyttöä jatkuvasti sen mukaan, miten sääntely antaa myöten. Meillä muovitynnyrit voidaan valmistaa ekologisesti tehokkaasti.

Raaka-aineena muovin ominaisuudet ovat usein vertaansa vailla. Muovi on kevyttä, suojaavaa, helposti muotoiltavaa ja sitä voidaan monipuolisesti värjätä.

Europak on sitoutunut käyttämään raaka-ainetta ja energiaa niin vähän kuin mahdollista. Samoin olemme sitoutuneet minimoimaan päästöt, kun suunnittelemme ja valmistamme tuotteita. Valmistettavat pakkaukset täyttävät vaarallisten aineiden kuljetus- ja pakkausdirektiivien asettamat vaatimukset koskien pakkausmateriaalien vähentämistä sekä hyötykäyttöä. Käytetty, muovinen pakkausmateriaali voidaan käyttää uudelleen raaka-aineena ja jätemuovia voidaan käyttää energiantuotannossa.

Kun vaadit pakkaustuotteilta varmuutta ja laatua

Kartoitamme mielellämme tarpeenne ja selvitämme, millaisen pakkauksen teollisuudenalanne pakattava aine vaatii. Tuotteistamme osa löytyy suoraan varastosta, minkä ansiosta pystymme toimittamaan useimmat tuotteemme nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Valitse yrityksesi pakkaustarpeisiin toimittamamme muovitynnyri, kun haluat laadukkaan vaihtoehdon ja pakata tuotteesi turvallisesti. Tuotantolaitoksemme sijoittuu Espoon Juvanmalmille. Katso muovitynnyrit ja ota yhteyttä sähköpostitse: europak(at)europak.fi tai soita asiantuntijoillemme!

Ota yhteyttä muovitynnyreistä

Muovitynnyrit

Tynnyrit

Kaikilla muovitynnyreillämme on elintarvike- ja UN-hyväksyntä. Tynnyrit ovat väriltään tummansinisiä.

Avokansitynnyri 300

Tuotenumero 300
Tilavuus 30l
Korkeus 520mm
Halkaisija 315mm

Täyttöaukko 250mm
Suljin: Avokansi, tiivisterengas, metallivanne
Pakkaus: 48kpl/FIN-lava, 8kpl/pussi

Avokansitynnyri 600

Tuotenumero 600
Tilavuus 60l
Korkeus 620mm
Halkaisija 400mm

Täyttöaukko 325mm
Suljin: Avokansi, tiivisterengas, metallivanne
Pakkaus: 18 kpl/EUR-lava

Avokansitynnyri 1200

Tuotenumero 1200
Tilavuus 120l
Korkeus 800mm
Halkaisija 496mm

Täyttöaukko 395mm
Suljin: Avokansi, tiivisterengas, metallivanne
Pakkaus: 10 kpl/FIN-lava

Avokansitynnyri 2200

Tuotenumero 2200
Tilavuus 220l
Korkeus 940mm
Halkaisija 588mm

Täyttöaukko 474mm
Suljin: Avokansi, tiivisterengas, metallivanne
Pakkaus: 8kpl/FIN-lava

L-ring tynnyri 2201

Tuotenumero 2201
Tilavuus 220l
Korkeus 935mm
Halkaisija 581mm

Täyttöaukko BCS
Suljin: BCS 70×6 / BCS 56×4
Pakkaus: 8 kpl/FIN-lava

Back to Top