Muovipullot.

Kotimainen valkoinen muovipullo teollisuuskäyttöönEuropak on ympäristövastuuta kantava ja kokenut muovipullojen ja muiden muovipakkausten valmistaja.

Jo 40 vuoden ajan olemme räätälöineet asiakkaidemme tarpeisiin erilaisia muovipakkauksia sekä teknisiä puhallusmuovituotteita. Meiltä löytyy valikoima erilaisia muovipulloja moniin eri teollisuuden käyttötarkoituksiin, kaikille teollisuuden aloille.

Ota yhteyttä muovipulloista

Valitse muovipullot suoraan vakiomallistosta tai anna meidän räätälöidä ratkaisu

Kaikilla muovipulloillamme on elintarvikehyväksyntä. Lisäksi niistä osalle on myönnetty laaja, kansainvälinen, VAK-tarkastuslaitoksen hyväksymä UN-lupa, jolloin muovipulloa voi käyttää monipuolisesti mm. vaarallisten aineiden pakkaamiseen ja kuljetukseen. Vaarallisia aineita ovat esimerkiksi erilaiset syövyttävät aineet, palavat nesteet sekä orgaaniset peroksidit. Värillisiin muovipulloihin saa halutessa näköraidan.

Muovipullot voidaan valmistaa tarpeen mukaan yksilöllisenä asiakasratkaisuna. Valmistamme pullot suoraan mallistanne tai suunnittelemme toimialallanne tarvittavan pulloratkaisun kustannustehokkaasti.

Jokainen muovipullomme testataan ja niiden laatua valvotaan, kuten säännökset edellyttävät. Huolehdimme siitä, että tuotteidemme valmistuksessa täytetään tiukimmatkin viranomaisvaatimukset.

Kysy lisää muovipulloista

Kierrätys ja pakkaussuunnittelu ovat avainasemassa, kun muovijätettä vähennetään

Ekologiset muovipakkaukset teollisuuden tarpeisiinEuropakin käyttämät muovit ovat kierrätettäviä. Muovia voidaankin periaatteessa kierrättää hyvin kauan, jos sen keräily ja lajittelu on tehty oikein. Tällä hetkellä Suomessa kerätään talteen ja kierrätetään noin 27,5 % muovisista kuluttajapakkauksista. EU:n tavoite vuodelle 2025 on kierrättää 50 % – muovin kierrätystä voi ja kannattaa siis lisätä. Muovi kuuluu kiertoon.

Me Europakilla satsaamme hyvään tuotesuunnitteluun, jonka avulla voimme optimoida paitsi materiaalin tarpeen, myös tuotteen käyttöiän ja kierrätettävyyden. Toimimme näin osana kestävää kehitystä – nyt ja huomenna.

Yrityksemme minimoi raaka-aineiden määrän, käytettävän energian sekä päästöt tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Tähän me olemme sitoutuneet. Valmistettavat pakkauksemme täyttävät vaarallisten aineiden kuljetus- ja pakkausdirektiivien asettamat vaatimukset pakkausmateriaalien vähentämisestä sekä hyötykäytöstä. Käytettyä muovia on mahdollista käyttää uuden tuotteen raaka-aineena ja käyttökelvoton jätemuovi voidaan hyödyntää tuotettaessa energiaa.

Turvalliset ja korkealaatuiset muovipullot Europakilta

Kartoitamme mielellämme teollisuudenalanne tarpeet ja selvitämme pakattavan aineen viralliset pakkausvaatimukset. Suuresta varastostamme löytyy tuotteet useimpiin tarpeisiin ja toimitamme tavaran aina nopeasti.

Meiltä löydät valikoiman eri kokoisia muovipulloja monenlaisissa eri väreissä. Kun haluat korkealaatuista pakkausosaamista, valitse yrityksesi pakkaustarpeisiin kotimainen muovipullo. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Espoon Juvanmalmilla!

Pyydä tarjous muovipulloista

Muovipullot

25 ml–2,0 l – pullot – Emballator

Europak Oy:n tuoteportfolio on täydentynyt uusilla muovipullo- sekä suljinvaihtoehdoilla ja pystymme jatkossa tarjoamaan mm. 6-väripainatuksena Pohjoismaiden laajimman PE-pullovalikoiman alkaen 25ml:n kokoluokasta aina 2,0 l:n pulloon. Vaihtoehtoina löytyvät Clean room – pullot, pyöreät- ja suorakaidepullot sekä UN-hyväksytyt muovipullot vaarallisten aineiden pakkaamiseen. Valikoimassa ovat myös biomuovipohjaiset Sporttipullot.

Clean Room – pullot – Emballator
Suorakaidepullot – Emballator
Pyöreät pullot – Emballator
UN-hyväksytyt pullot – Emballator
Sporttipullot – Emballator

0,5-1,0 l pullot

Kaikilla 0,5-1,0 litran pulloillamme on elintarvikehyväksyntä ja lisäksi 1,0 l:n malliin 011 löytyy UN-hyväksyntä vaarallisille aineille. Värillisiin pulloihin saatavissa näköraita.

Pullo 001

Tuotenumero 001
Tilavuus 0,5 l
Korkeus 190mm
Leveys 70mm
Pituus 70mm
Kaula 28/32mm
UN-hyväksyntä: Ei
Elintarvikehyväksyntä: Kyllä
Suljin: 28/32mm kierretulppa, 28mm flip-top, 32mm sinettitulppa, 32mm turvasuljin
Pakkaus: 2080kpl/EUR-lava, 208kpl/kerros, kiristekalvo, pahvitarjotin 11kpl

Pullo 011

Tuotenumero 011
Tilavuus 1 l
Korkeus 257mm
Leveys 81mm
Pituus 81mm
Kaula 28/32mm
UN-hyväksyntä: Kyllä
Elintarvikehyväksyntä: Kyllä
Suljin: 28/32mm kierretulppa, 28mm flip-top, 32mm sinettitulppa, 32mm turvasuljin
Pakkaus: 1192kpl/EUR-lava, 149kpl/kerros, kiristekalvo, pahvitarjotin 9kpl

Pullo 012

Tuotenumero 012
Tilavuus 1 l
Korkeus 223mm
Leveys 65mm
Pituus 106mm
Kaula 38mm
UN-hyväksyntä: Ei
Elintarvikehyväksyntä: Kyllä
Suljin: 38mm sinettitulppa
Pakkaus: 1134kpl/EUR-lava, 126kpl/kerros, kiristekalvo, pahvitarjotin 10kpl

Back to Top